Den 23-årige tyske Liverpool-spiller Emre Can rygtes stadig væk fra Anfield. Der er stor interesse i tyskeren fra flere europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie ReadLiverpool skriver at den 23-årige tyske midtbanespiller Emre Can, er en eftertragtet herre hos europæiske storklubber. Den velspillende tyskers kontrakt udløber til næste sommer.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Den 23-årige tyske midtbanespiller Emre Can bliver ifølge det engelske medie, jagtet af storklubbern Manchester United, Chelsea, Juventus og Bundesliga-giganten Bayern München.

Liverpool skal nå til enighed med Emre Can, om kontrakten skal forlænges eller om de så skal sælge den tyske midtbanespiller. Det forventes dog ikke at Emre Can forlænger kontrakten med Liverpool, ifølge det engelske medie.

Er der en grund til muligt salg af den tyske midbanespiller?

Mediet mener samtidig at Liverpool måske overvejer et salg af Emre Can. Det er efter at Liverpool har vist stor interesse i RB Leipzig-stjernen Naby Keita, som koster rigtig mange penge.

Der meldes dog ikke om en forventet pris, som den 23-årige tyske midtbanespiller kan komme til at koste. Dog skal Liverpool som tidligere nævnt, finde ud af hvad de gør med Emre Can.

Læs også: Chelsea-angriber blev sat fri, og har nu skrevet under med La Liga-klub