FCM-talentet Mikael Anderson, kunne vælge mellem fire landshold, og valgte det islandske frem for det danske. DBU er ærgerlige over Midtjylland-spillerens beslutning.

HELSINGOR, DENMARK – AUGUST 29: Jon Dahl Tomasson, assistant coach of Denmark and Age Hareide, head coach of Denmark during the Denmark training session at Helsingor Stadion on August 29, 2017 in Helsingor, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Det hører til sjældenhederne, at man støder på en spiller, der kan repræsentere fire landshold. Ikke desto mindre var det tilfældet for FC Midtjylland-talentet Mikael Anderson.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Netop skiftet til Premier League – nu vil han videre til Dortmund

På grund af sin baggrund og familiære forhold kunne han i teorien stille op for Danmark, Island, Jamaica og USA.

Han har spillet fodbold for ungdomslandsholdene, hvor han har optrådt for både U18 og U19-landsholdene. Men man skal ikke forvente at se ham i aktion for det danske A-landshold, hvis man gik og troede det.

Han har nemlig valgt at tørne ud for Island i stedet for de andre tre landshold, og lige nu er han på tur med Islands U21-landshold.

-De (DBU, red.) var ikke tilfredse med det, men de vidste godt, at jeg helst ville spille for Island. Jeg har også familie i USA, så det var et svært valg, men jeg har valgt Island, fordi det er herfra, min familie stammer, siger Mikael Anderson til fotbolti.net ifølge Tipsbladet.

-Det er dejligt at være tilbage i Island. Jeg har set frem til at komme tilbage, og det er stort for min familie og jeg, tilføjer Anderson.

På transfervinduets sidste åbningsdag blev han udlejet til Vendyssel FF, fordi der ikke var udsigt til spilletid i FCM i denne sæson.

Han står noteret for to Superliga-kampe for FC Midtjylland.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Medie: Denne klub henter Iniesta – GRATIS!