Manchester Uniteds superstjerne Zlatan Ibrahimovic er lige nu i krise. Han pådrog sig en skade i holdets seneste kamp mod Anderlecht og nu tyder hospitalsrapport på, at svenskeren formentlig kommer til at sidde på sidelinjen et langt stykke tid. 

Af David Paris 

Manchester United gik torsdag aften videre til Europa League-semifinalen med sejren over Anderlecht i en kamp, der måtte ud i forlænget spilletid før Uniteds angriber Marcus Rashford tog sagen i egen hånd og scorede det afgørende mål.

En anden af træner Jose Murinhos angribere, Zlatan Ibrahimovic, var dog ikke i så stor hopla som Rashford og måtte efter 91 spillede minutter udgå med en tilsyneladende alvor skade.

Fredag aften lød meldinger om, at den svenske landsholdsangriber er ude ind til januar måned næste år, altså 2018. Han landede akavet ned fra en hovedstødsduel og knæet har taget skade, lyder meldingerne. Det skriver mediet og avisen ESPN.

Efter kampen sagde den tidligere Chelsea- og Real Madrid-træner følgende om 35-årige Zlatan: “Jeg tror ikke dette er en af de lette skader, men jeg vil hellere vente med at vurdere til vi ved med sikkerhed hvad det.”

Derudover måtte The Red Devils, som  klubben også kaldes, også lade forsvarsspilleren Marcus Rojo udskifte med en skade. Til det siger den portugisiske træner: “Jeg vil vente. Min mavefornemmelse er ikke al for god. Jeg har lyst til at være optimistisk, men det er svært. Jeg kan ikke sige andet det, for jeg er ikke uddannet læge.”

Manglen på Zlatan oppe i angrebet vil helt sikkert være et stort problem for holdet fra den røde del af Manchester, og hans mange mål vil være svære at undvære.