Sunderland er angiveligt ekstremt interesseret i FCK-angriberen, Federico Santander. Det skriver det paraguayanske medie, ABC.

I sommeren 2015 skiftede Federico Santander den paraguayanske provins ud med den danske hovedstad. Nærmere bestemt skiftede han fra Club Guarani i Paraguay til FC København i Danmark.

Nu kan endnu et skifte være inden for rækkevidde. I hvert fald, hvis man skal tro det paraguayanske medie ABC.

Summen var ikke lille, da Santander i 2015 skiftede til FCK. 23 millioner danske kroner endte københavnere med at skulle lægge for den paraguayanske angriber. Det dyreste udenlandske køb i hele Superligaens historie.

Indtil videre har Santander også været alle de mange kroner værd, og FC København kan måske se frem til at tjene mange flere penge, end hvad Santander er købt ind for. Det må siges at være en helt god investering.

ABC skriver nemlig, at Sunderland har udvist stor interesse for FCK-angriberen, og man er tilsyneladende så interesserede, at man vil spendere hele 35 millioner euro for angriberen, hvilket svarer til 260 millioner danske kroner.

Hvis skiftet bliver en realitet, vil Santander med flere længder blive den dyreste spiller i Superligaen, men udover det også den dyreste spiller fra Paraguay nogensinde.

Federico Santander kan prale af en særdeles fornuftig målstatistik hos FC København med 24 mål i 55 kampe.