Foto: Lars Baron/Getty Images

Foto: Lars Baron/Getty Images

Paris Saint Germains anfører, Thiago Silva, har afsløret, at han under dette års Ballon d’Or forsøgte at overtale den brasilianske stjerneangriber fra F.C. Barcelona, Neymar til at skifte til franske PSG.

Ifølge avisen Le Parisien siger Silva, at Neymar ingen reaktion havde, da han spurgte ham om de fremtidige muligheder:

”Vi snakkede lidt sammen under Ballon d’Or i Zürich. Jeg sagde til ham: Kom og spil med mig i Paris! Han grinede lidt, men reagerede ikke. Så sagde han: Vi får se, lad os fortsætte sådan her indtil videre, og så får vi at se, hvad der kommer til at ske i slutningen af sæsonen.”

Neymar har været imponerende i denne sæson på Camp Nou, men der kædes fortsat rygter om et muligt skifte væk fra de catalanske giganter.

Igennem hele sæson har han været linket sammen med et skifte til Manchester United, og hans far, Neymar Senior, afslørede for nyligt, at de røde fra Manchester havde budt 190 millioner euro på angriberen. Omregnet til dansk valuta svarer det til cirka halvanden milliard kroner.

Neymar formanede for nyligt rygterne til ro, og er optimistisk forud for en potentiel kontraktforlængelse med Barcelona. Det rapporterer det spanske magasin, Sport.

Hans nuværende kontrakt løber til og med 2018.

Sammen med Lionel Messi og Luis Suarez danner Neymar en uforlignelig trio oppe foran, og klubben ligger pt til at vinde ”The Treble” for andet år i træk.

Hvis nogen klubber skulle have råd til Neymar, så skulle det da være PSG. Ud over pengene er en genkomst med landsmanden Thiago Silva også en fordel for PSG i forhold til at lande Neymar.

Silva udtalte for nyligt til Le Parisien: ”Jeg er som en storebror for ham (Neymar, red.)”

Neymar ville være et kvalitetskøb til PSG, som allerede er tætpakket med kvalitetsstjerner, og brasilianeren er udset til at skulle erstatte svenske Zlatan Ibrahimovic, som har kontraktudløb til sommer.

Læs også: Ny europæisk liga på vej? Disse ligaer er med