Fodboldeksperten Thierry Henry fortæller at hvis Harry Kane fortsætter den gode stime, og ikke bliver skadet. Så kan han godt opnå samme antal PL-mål som Alan Shearer gjorde.

Af Lasse D. Drescher

Tottenham-stjernen Harry Kane bliver ved med og lave mål. Harry Kane har i 102 Premier League-kampe for Tottenham, scoret 62 Premier League-mål, og det var cirka samme antal mål Alan Shearer nåede, i løbet af 100 Premier League-kampe.

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Arsenal-legenden og den nuværende fodboldekspert Thierry Henry, blev spurgt om han tror, at den engelske Tottenham-angriber kan lave flere Premier League-scoringer end Newcastle-legenden Alan Shearer.

Thierry Henry udtaler følgende til Sky Sport:

“Det er muligt at Kane kan lave flere mål end Shearer. Men alt skal også bare fortsætte som det gør nu, for at Kane kan slå den. Men det er muligt, og jeg tror på Kane.”

Sky Sports skriver samtidig at hvis Harry Kane fortsætter den gode målform, så er der også meget gode chancer for at Mauricio Pochettino’s Tottenham-mandskab kan ende på første eller andenpladsen i Premier League. Sky Sports mener at Tottenham er så stærke defensivt, så hvis de laver mål offensivt, er de med i toppen af Premier League.

Læs også: Tottenham-spiller: Vi skal holde fast i de gode takter