Af David Paris 

Festen er definitivt ovre for Carlos Tevez. I flere måneder er den argentinske angriber blevet behandlet som et spædbarn i den kinesiske klub Shanghai Shenhua af træner Gustavo Poyet. I flere omgange har den i dag 33-årige angriber udvist mangel på respekt, disciplinmangel – i det hele taget har han manglet alle de egenskaber, der adskiller en gennemsnitlig fodboldspiller fra en professionel. Alt ligner et meget snarligt exit fra den kinesiske hovedstad. Og det er helt berettiget, hvis man spørger den nuværende kinesiske træner Wu Jingui. Den tidligere Manchester City-, Manchester United, – og Juventus-angriber har kun spillet 11 kampe for klubben indtil videre og kun scoret sølle 2 mål.

Så snart Wu tog over for Gustavo Poyet fik piben en anden lyd og siden har Tevez altså ikke spillet kampe. Det er ikke en sovepude og han kan ikke bare opføre sig som han vil, fortæller Wu. Han siger følgende:

“Han bliver informeret om mine taktiske planer, men jeg vil ikke vælge ham til at starte inde  lige nu. Han er ikke klar fysisk. Han er ikke egnet til at spille, “sagde Wu.

Flere meldinger og rygter går på, at han meget snart forlader Shenhua og skifter tilbage til barndomsklubben Boca Juniors.

“Han er overvægtig sammen med Fredy Guarin (tidligere Inter-spiller, red.) Jeg skal også tage ansvar for holdet og spillerne. Hvis du ikke kan gøre det yderste for at spille hver eneste kamp, er der grund til at vælge netop dig blandt de startende 11 spillere. Jeg har trænet masser af store stjerner, og mine spillere er aldrig kun kommet til at spille på grund af deres tidligere bedrifter og klubber.”