Football Soccer – Manchester United v Everton – Barclays Premier League – Old Trafford – 3/4/16 –

-Alle roser hele tiden Dembele og Mbappe, men ingen snakker særligt meget om unge Rashford i dette land, udtalte Neville sig efter pokalopgøret.

– Rashford er på samme niveau som de to førnævnte – to spillere omkring 1 milliard kroner – han er i hvert fald lige så god som de to, og i fremtiden kan han udvikle sig så meget, at han kan blive bedre end dem.

Den tidligere Everton spiller har ret i at mene, at Rashford besidder nogenlunde det samme talent som de to førnævnte. alle tre er lynhurtige og hurtige på fødderne. De har alle potentialet til at blive de nye Messi og Ronaldo, når deres æra en  dag er forbi.

Neville mener også, at Rashford kun vil blive bedre under den nye manager,Jose Mourinho, eftersom han mener, at Rashford kan spille på en hvilken som helst offensiv position for de røde djævle. En evne, der blot gør ham endnu mere dødbringende i kampene.

Rashford har ikke spillet helt så meget i sæsonens opstart som man måske skulle tro, men ifølge Neville er der ingen grund til bekymring…