Emmanuel Petit kunne have skrevet under med Manchester United i 2001. Det fortryder han nu, at han ikke gjorde. Det skriver han på Reddit.

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Den tidligere Chelsea- og Arsenal-midtbanespiller, Emmanuel Petit, har indrømmet, at han ønsker, at han havde spillet for Manchester United i løbet af hans karriere. Han fortryder, at han ikke skrev under med The Red Devils, da han havde chancen. Det skriver The Mirror.

Franskmanden tilbragte tre år hos Arsenal og yderligere tre år hos rivalerne fra Chelsea. I mellemtiden spillede han i et år for FC Barcelona. Han etablerede sig selv som en fan-yndling hos The Gunners, da de vandt The Double i 1997/98-sæsonen.

Men nu har han indrømmet, at han var en stor beundrer af United under Sir Alex Ferguson. Han fortæller også, at han stadig ønsker, at han havde taget chancen, da muligheden bød sig for et skifte til Old Trafford.

LÆS OGSÅ: Vildt: Arsene Wenger får fire år i Paris

I stedet valgte han som bekendt at skrive under med Chelsea, da han forlod FC Barcelona i sommeren 2001.

– Ja, jeg kunne have spillet for Manchester United. Jeg fortryder nu inderligt, at jeg ikke gjorde det, afslørede han under en spørgesession på Reddit.

– Jeg kunne have spillet sammen med Giggs, Scholes og så videre. Nogle fantastiske spillere.

LÆS OGSÅ: Liverpool floppede mod Stoke: Især én spiller svines til af fansene

Petit spillede en hovedrolle, da Arsenal hjemtog The Double i 1997/98. Han udviklede sig til at blive en fantastisk del af et samarbejde med klublegenden Patrick Vieira i en sæson, hvor The Gunners kunne løfte både Premier League- og FA Cup-trofæet.

Han nåede frem til sin anden FA Cup-finale i løbet af karrieren i 2002. Her var han dog på det tabende hold, da han med sit nuværende hold, Chelsea, tabte til sine gamle klubkammerater fra Arsenal i et 2-0-nederlag. Det var samtidig Arsenals anden double under Arsene Wenger.

I et internationalt regi vandt Petit det hele. Han var en del af det franske landshold, som vandt VM i 1998 og EM i 2000.

Han blev tvunget til at indstille karrieren, efter han forlod Chelsea i 2004. Det skyldtes en tilbagevendende knæskade.

LÆS OGSÅ: CHOK: Liverpool-stjerne accepterer tilbud fra Juventus