Arsenal kan, ifølge et algiersk medie, aktivere en tilbagekøbs-klausul på Empoli-spilleren Ismael Bennacer, der spillede for The Gunners fra 2015 til 2017.

af: Emil Plovgaard

Ismael Bennacer Empoli
Foto: Gabriele Maltinti/Getty Images

Arsenal overvejer i øjeblikket om de skal aktivere den tilbagekøbs-klausul, der kan udløses i Empoli-spilleren Ismael Bennacers kontrakt. Det sker, efter det er kommet frem, at Napoli efter sigende skulle vise interesse for den 21-årige algierer.

Den tidligere Arsenal-spiller blev sendt til Empoli efter en periode i London, hvor han kun nåede at få en kamp for klubben. Det var i en kamp mod Sheffield Wednesday i Carabao Cuppen.

I sidste sæson hjalp han klubben til oprykning til landets bedste række, Serie A, hvor han i denne sæson har spillet 30 kampe.

LÆS OGSÅ: Medie: Chelsea har fundet den perfekte erstatning for Eden Hazard

Algierens form har været så god, at Napoli gerne vil købe ham til klubben. Det skriver det algierske medie, Le Buteur ifølge Le10Sport.

De italienske giganter skulle angiveligt være parate til at ofre to spillere og en pose penge for at hente den unge Bennacer.

Et skifte til Napoli vil betyde, at han kommer til at spille Champions League-fodbold i næste sæson. Carlo Ancelottis mandskab ligger i øjeblikket nummer to i Serie A.

LÆS OGSÅ: Arsenals våde drøm: Tottenham-stjerne kan købes for en slik

En plads i Champions League er også noget, Arsenal jagter i al hast. I kampen om top-fire møder de dog hård modstand fra Manchester United, Tottenham og Chelsea.

I denne sæson har Empolis nummer 10 lagt op til i alt fire mål.

Empoli-spilleren har fået 7 A-landskampe for Algeriet.

LÆS OGSÅ: Brøndby forsøger at sælge Hany Mukhtar – her er prisen