Barcelona bør hente Marcus Rashford fra Manchester United, hvis de vil erstatte Luis Suárez. Det mener den tidligere FC Barcelona-spiller, Patrick Kluivert.

(Photo By Stu Forster/Getty Images)

Der har været flere rygter i de seneste måneder, der peger på, at catalanerne snart vil tage hul på fremtiden. Det betyder blandt andet, at Luis Suárez snart skal erstattes.

Rashford har været i forrygende form for De Røde Djævle i denne sæson, efter han har fået en mere naturlig rolle af Ole Gunnar Solskjær.

Og Kluivert mener, at Rashford ville være den perfekte langsigtede erstatning for Luis Suárez, der efterhånden er blevet 32 år gammel. Den uruguayanske angriber har scoret 16 mål i alle turneringer for Barca i denne sæson.

– Jeg kan vældig godt lide Marcus Rashford. Det ville være svært at hente ham, men han er en god spiller, fortæller Kluivert til Sport360.

SE OGSÅ: VILD KASSE: Anders Randrup scorer VANVITTIGT selvmål imod OB

Han mener i øvrigt også, at det er begrænset med muligheder for FC Barcelona. Alternativerne er simpelthen ikke gode nok.

– Jeg kan ikke se mange spillere, der har klassen til at spille for Barcelona. Det skulle måske lige være Pierre-Emerick Aubameyang.

Marcus Rashford ville dog passe godt ind ifølge Kluivert.

– Der findes ikke en masse, brugbare spillere. Måske nogle som kan spille i La Liga, nogle unge spillere fra deres eget akademi. Men jeg tror, at den bedste spiller ville være Marcus Rashford.

– Han har evnerne, attituden, han er hurtig og kan score mål. Han er ikke altid at finde i startopstillingen hos Manchester United – og måske vil han gerne væk. Så hvorfor ikke?, afslutter den hollandske angriber, der spillede for FC Barcelona fra 1998 til 2004.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær om Leicester-spiller: Han er fantastisk!