Den tidligere Chelsea- og Leyton Orient-spiller, Phil McKnight, er død i en alder af 93 år. Det skriver Chelsea på sin hjemmeside.

Foto: Chelsea Football Club

The Blues bekræftede på deres officielle hjemmeside, at skotten er gået bort efter en kortere periode med alvorlig sygdom.

Phil McKnight blev født i Glasgow i 1924.

McKnight var en populær spiller på Stamford Bridge, hvor han spillede fra 1947 til 1954 og spillede mere end 33 kampe for Chelsea på højeste niveau, efter ankomsten fra Alloa Athletic i hjemlandet.

Læs også: Chok i Liverpool: Karius kommer ikke i kamp igen

Venstrekanten forlod Chelsea for at spille for Leyton Orient. Her spillede han over 200 kampe. Siden da blev han både træner og manager i klubben.

McKnight var på Stamford Bridge for at se Chelsea mod Newcastle i januar i år, og det blev altså den sidste kamp, han nåede at opleve The Blues. Til stor glæde for McKnight vandt hjemmeholdet kampen 3-0.

Efter kampen fortalte McKnight følgende til den engelske presse.

Læs også: Få kender ham: Nu kan dansker blive solgt for 20 millioner kroner

– Jeg havde en fantastisk dag på Stamford Bridge. Det var dejligt at se stadion igen, og at besøge London efter så lang tid.

– Jeg var overrasket over, hvor meget tingene har ændret sig.

– Det var spændende at overvære kampen, og være en del af det hele igen. Og jeg var meget glad over at se Chelsea vinde kampen.

Læs også: Medie: Premier League-klub vil have Delaney

I forbindelse med anden verdenskrig tjente han for den royale flåde-tjeneste, hvor han gik under øgenavnet Corky.

Læs også: Messi åbner for farvel til Barca: “Jeg vil spille i denne klub!”