En tidligere Liverpool-spiller, der til daglig gør sig i den italienske Serie A, har kontraktudløb til næste sommer og det har sat gang i spekulationerne om nye græsgange for den skaldede målmand. Rygterne siger England og Premier League, men hvem ved? 

Af David Paris 

Den tidligere Liverpool, Bayern München- og Barcelona-målmand, Pepe Reina har kontraktudløb med den italienske Serie A-kluben Napoli til næste sommer, og på grund af problemer med en potentiel kontraktforlængelse, er rygterne startet. Vender den skaldede målmand tilbage til Premier League, som var han mest succesfulde år?

Den i dag 34-årige målmand spillede for Merseyside-klubbben Liverpool i årene 2015-2014 og nåede over 300 kampe for Premier League-klubben. Siden er det blevet til reservetjanser i Bayern München og lidt spilletid for Napoli i Serie A.

Den spanske keepers tidligere manager i Liverpool, Rafael Benitez er i dag Newcastle-træner og de rykkede for ikke så længe op i den bedste engelske række igen. Derfor er rygterne gået på, at Benitez kunne være interesseret i at bringe sin tidligere målmand til klubben for endnu et samarbejde. Derudover er Manchester City også blevet nævnt som mulige køber af Reina, men eftersom, at træner Pep Guardiola og resten af City-ledelsen, i går offentliggjorde, at købet af den 23-årige målmand Ederson fra Benfica, var officielt, er chancerne for, at Reina trækker en City-trøje over hovedet i den nærmeste fremtid, minimale.

Forhandlingerne om en ny kontrakt er dog ikke udelukket og klubbens præsident og Reinas agent har eftersigende mødtes for at diskutere vilkår. Agenten, Manuel Garcia Quilon, har sagt følgende til det italienske medie ​Calciomercato24.com: “Pepe Reina bliver resten af sin kontrakt i Napoli. Hvad der sker på banen og af rygter i medierne, har intet at gøre med hans fremtid. Han bliver i Napoli til 2018.”