Pavel Srnicek yderst til venstre. [Getty Images]

Pavel Srnicek yderst til venstre, og i forgrunden en ung Tim Krul.[Getty Images]

Den tidligere Newcastle-målmand, Pavel Srnicek, er i en kritisk tilstand på et tjekkisk hospital, efter han har fået et hjerneanfald, mens han var ude for at løbe. 

Den 47-årige målmand –  som spillede i Newcastle fra 1991 til 1998, og endnu engang i 2006/07-sæsonen – er i livsfare.

Hans agent siger i et interview med BBC følgende:

“Jeg talte med hans stedsøster i Tjekkiet, som sagde, at hans hjerte var holdt op med at slå. Han er i en kritisk tilstand på hospitalet, og han er fortsat bevidstløs.

Srnicek blev hentet til Newcastle af den tidligere Newcastle-træner, Jim Smith, og han tilbragte en stor del af sin karriere på St. James Park, hvor han også havde blandt andre Kevin Keegan og Kenny Dalglish som trænere.

Han blev hurtigt en fanfavorit i Newcastle, og han var en del af det hold, som sikrede sig oprykning til Premier League i 1992/93-sæsonen under Kevin Keegans styre, og i 1995/96-sæsonen var man tæt på at vinde Premier League, men måtte se sig slået af Manchester United, der snævert vandt titelløbet.

Læs også: Premier League nyheder

Efter Srnicek forlod Magpies i 1998 vendte han tilbage den tjekkiske klub Banik Ostrava, klubben hvor han startede sin karriere.

I 2006 var han så tilbage i Newcastle, hvor han skulle akut-afløse den skadede irske målmand, Shay Given.

Altid i godt humør! [Ian Hollocks, Getty Images]

Altid i godt humør! [Ian Hollocks, Getty Images]

Den tidligere Newcastle-spiller Keith Gillespie er en af de mange brugere på Twitter, der har ønsket Pavel Srnicek god bedring. På Twitter skriver han:

“Har lige hørt det som er sket for min tidligere holdkammerat Pavel Srnicek. Jeg håber du klarer den, ven. #prayforpav.”

Læs også: Newcastle United, Den rette holdning!