Clinton Morrison mener at Antonio Conte og Chelsea, skal forstærke truppen, hvis de vil forblive på toppen af Premier League-tabellen.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere Premier League-spiller Clinton Morrison, fortæller at Chelsea bør forstærke sig på flere forskellige positioner, sådan så de kan fortsætte med den gode stime.

(Photo by Steve Bardens/Getty Images)

(Photo by Steve Bardens/Getty Images)

Chelsea har vundet deres sidste 13 Premier League-kampe i træk. Morrison mener at Antonio Conte og Chelsea bør forstærke sig på flere positioner, men ikke direkte erstatninger, bare reserver så hele Chelsea-holdet ikke går i stykker, hvis der kommet et par skader.

Clinton Morrison udtaler følgende til The Sun:

“Chelsea har været inde i en virkelig god periode, og det er jo klart at man altid vil forstærke truppen, og holdet. Når man er topholdet, forsøger alle at indhente dig, og fange dig.

Så derfor har du brug for at kunne udskifte, hvis der kommer skader eller karantæner, så skal du kunne erstatte spilleren, og ikke bare bukke under.

Dog bør Conte investere i en midterforsvar, da det vil hjælpe rigtig meget, og gøre så Chelsea-holdet er meget stærkere.”

Læs også: Conte vs Wenger: Kæmper om stjerne-venstreback