Chelsea-stjernen Eden Hazard sammenlignes, med PSG-stjernen Neymar. Der er ingen tvivl om hvem Andy Gray mener, er den bedste.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere fodboldspiller, Andy Gray, har været ude og rose Chelsea-stjernen Eden Hazard. Den 27-årige belgiske stjernespiller, bliver gang på gang sammenlignet, med spillere som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Eden Hazard Chelsea

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Hazard har dog også længe bevist, at han er en af de bedste i verden. Så derfor er det forståeligt, at han bliver sammenlignet, med de bedste fra nutiden. Andy Gray sammenligner dog Eden Hazard med PSG-stjernen, Neymar.

Andy Gray udtaler følgende til BBC:

“Det er en fantastisk evne Hazard har, til at få sig selv og bolden ind mellem forsvaret, og få timingen perfekt. De frispark som Hazard får, er faktisk frispark. Han filmer ikke, og det er endnu en fantastisk ting ved Hazard.

Eden Hazard gør det uge efter uge, men man ser altid Hazard komme op og stå igen. Hazard fortsætter, og han er på den måde nærmest en direkte modsætning af Neymar.”

Eden Hazard kom endnu engang på banen for Chelsea, og fik igen en vigtig rolle. Eden Hazard blev indskiftet i Carabao-kampen imod Liverpool. Maurizio Sarri satsede på at Hazard kunne få en vigtig rolle, hvilket belgieren også fik.

I det 85. minut, sendte Hazard bolden ind bag Simon Mignolet i Liverpool-målet. Så derfor endte Premier League-storklubben Chelsea med, at vinde 1-2 over Merseyside-storklubben Liverpool.

Eden Hazard er i manges øjne en af de bedste, hvis ikke den bedste spiller, som befinder sig i Premier League. Den belgiske stjerne har også tidligere været rygtet væk, fra Stamford Bridge. Specielt mod den spanske storklub Real Madrid, men det er ikke endt ud i noget permanent.

De fleste forventer heller ikke, at se Eden Hazard forlade Chelsea.

Læs også: Chelsea-forsvarsspiller er eftertragtet af PL-gigant