Serie A kan meget vel blive endnu en tidligere Premier League manager rigere inden særlig længe. Det forlyder nemlig, at en tidligere Leicester City boss er på vej til støvlelandet. Læs mere her. 

Den tidligere Leicester City manager Claudio Ranieri har antydet, at han ikke ville sige nej til at vende tilbage til sit hjemland, hvis han fik muligheden.

Flere medier har på det seneste skrevet om, at Ranieri muligvis kunne blive manager  i Serie A klubben Roma. En klub som han tidligere har stået i spidsen for. Klubbens nuværende chef, Eusebio Di Francesco, har nemlig ikke præsteret acceptabelt på det seneste.

Roma har kun vundet en kamp ud af deres første fem kampe i ligaen. Ranieri, der er berømt for at vinde Premier League med underdogsene fra Leicester City i 2016, har været uden job siden han forlod franske Ligue 1 i maj i sidste sæson.

Ranieri ved, hvor de dårlige præstationer kommer fra

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Rom drengen Ranieri har selv spillet i klubben og været manager der også. Han støtter den nuværende Serie A-chef, men siger også, at han fortryder, at han ikke vandt Serie A mellem 2009 og 2011, da han var i spidsen for hovedstadsklubben.

“Jeg tænker stadig tilbage på den dag vi tabte the Scudetto. Det brænder stadig. Francesco er en af de bedste unge trænere vi har i Italien. I henhold til de financielle fair play regler er holdet blevet ændret hen over sommeren. Tre stamspillere på holdet i sidste sæson er blevet solgt. Og så er det altså svært. ” fortalt Ranieri om Serie A klubben.

Romas sidste nederlag var i søndags mod Bologna. Det nederlag er Ranieri overbevist om var på grund af den store udskiftning i truppen henover sommerperioden.

“Roma har solgt deres bedste spillere i mange sæsoner nu. Det skal vi ikke blive ved med. Det kan ikke være rigtigt, at en stor klub som Roma skal være en klub, der sælger. ”