Den tidligere Tottenham og Manchester United-angriber vil gerne tilbage til England, for at hjælpe et mindre hold.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge Dailystar er der chance for at en gammel Premier League-kending vender tilbage. Spilleren der er tale om kommer fra Bulgarien og er kendt for hans tid hos Tottenham og Manchester United.

(Photo by Karwai Tang/WireImage)

(Photo by Karwai Tang/WireImage)

Spilleren som der er tale om er selvfølgelig angriberen DImitar Berbatov. Berbatov lavede 27 Premier League-scoringer i 70 Premier League-kampe for Tottenham, lige før han tog turen til Manchester United. Hos De Røde Djævle lavede Berbatov 56 scoringer i 149 kampe.

Dimitar Berbatov udtaler følgende til Dailystar:

“Når man har spillet i Premier League vil man ikke spille andre steder. Det ville være fantastisk hvis jeg kunne komme tilbage. Jeg ønsker at spille mere, og flere fodboldspillere har bevist at alder bare er et tal. Sportsstjerner dør to gange, når du stopper karrieren, og når du takker af fra livet. Jeg kan bare mærke, at jeg ikke er tæt på at stoppe karrieren endnu.

Jeg er nået til et punkt i min karriere hvor jeg ved hvor jeg er, og jeg vil blive meget glad hvis jeg kan komme til  en mindre klub, og bruge min erfaring og kendskab til ligaen til noget positivt. Jeg kan hjælpe de unge til at udvikle sig, og gøre holdet stærkere. I sidste ende handler det om hvordan holdet spiller.”

Læs også: Manchester City-stjerne: Kæmpe præstation af holdet