Ifølge Globo Esporte har Santos en kontrakt klar til Rafael van der Vaart.

Af: Lasse D. Drescher

Den brasilianske fodboldklub Santos, forsøger at hente hollænderen Rafael van der Vaart til klubben. Ifølge Globo Esporte kunne det være et godt skifte for hollænderen, som ikke har haft et succesfuldt ophold hos Real Betis.

Rafael van der Vaart, har bestemt ikke haft et succesfuldt ophold hos Real Betis.  (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Rafael van der Vaart, har bestemt ikke haft et succesfuldt ophold hos Real Betis. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Van der Vaart kom til Real Betis fra tyske Hamburg SV sidste sommer, og det hele tyder på at Rafael forlader Real Betis. Globo Esporte har også snakket med Luiz Taveira, som er en brasiliansk agent.

Luiz Taveira fortalte dette til Globo Esporte: 

“Rafael van der Vaarts agent kontaktede mig, og foreslog at jeg kunne tilbyde Rafael en kontrakt hos Santos, fordi det ville være godt for både klubben og Rafael. Hvem ville ikke spille fodbold i Brasilien. Rafael vil få en god løn, med mange bonusser.”

Santos vil ifølge Globo Esporte mener at Santos har tilbudt Rafael en løn på omkring 85.000 kroner om ugen, plus en bonus for at skabe resultater.

Læs også: Rømer: “Jeg har aldrig været så tæt på at græde efter en kamp som i går”