Ifølge det italienske medie Calciomercato ligger AC Milan på lur, og vil hente en stor offensivstjerne. Det drejer sig om Riyad Mahrez fra Leicester City.

Af Anders Lang Jensen

LEICESTER, ENGLAND - NOVEMBER 06:  A general view as the teams take part in a minutes silence in honour of Remembrance Day prior to the Premier League match between Leicester City and West Bromwich Albion at The King Power Stadium on November 6, 2016 in Leicester, England.  (Photo by Ross Kinnaird/Getty Images)

Photo by Ross Kinnaird/Getty Images

Milans sportsdirektør har været i England for at scoute den 25-årige kantspiller. Og den italienske storklub har også spurgt Leicester om deres salgspris på den tekniske stjerne.

Men de engelske mestre vil ikke sælge, og forsøger at holde på Mahrez, ved blankt at afvise bud fra den italienske traditionsklub.

Rygterne omkring Milan-klubben er sat i gang, efter andre historie omkring deres store planer med at skabe et nyt mesterhold. Spillere som Cesc Fabregas er rygtet til Italien for at styre midtbanen på San Siro.

Mahrez var en kæmpe stjerne sidste sæson sammen med resten af holdkammeraterne i Leicester. Men i denne sæson har det knebet en anelse med at finde det samme niveau frem. Men i Champions League har Mahrez været afgørende, og Leicester har hevet alle point ned fra hylden i gruppespillets første kampe.