Af David Paris 

Rafael Benitez har advaret Newcastle United. Han siger, at hans mandskab skal passe på for ellers kommer det til at gå helt galt. Premier League-mandskabet er inde i en dårlig periode og har er faktisk inde i en af de værste taber-perioder lige nu. Den tidligere Chelsea og Real Madrid-manager forsikrer det engelske medie The Telegraph om, at hans mandskab er i god form og nok skal klare det, men der er brug for at steppe op.

Senest har det tidligere Championsship-mandskab tabt 3-0 til bundholdet Watford. En kamp mange eksperter spåede som testkampen for Benitez’ mandskab, der nu betragtes som et af bundholdene i den bedste engelske række. Senere i aften møder de West Bromwich Albion og skal altså forsøge at bryde den negative stime. I weekenden skal de spille mod Chelsea – en kamp de ikke skal forvente så meget af – og det er Benite helt enig i.

 (Photo by Aitor Colomer/Power Sport Images/Getty Images)

Han siger: “Det er ikke fair at kritisere spillerne. Du kan gøre det godt og du kan gøre det dårligt. Sådan er det nogle gange. Nogle gange scorer vi mål og nogle gange brænder vi. Mod Chelsea skal vi ikke forvente noget, men West Bromwich Albion er en vigtig kamp. Nu må vi se, hvad der sker. “

“Jeg er glad for fansene og deres engagement. Hvis vi køber nye spillere i januar så bliver det godt. Konkurrencen på holdet bliver bedre. Vi er dog nødt til at holde sammen i januar og ikke sælge ud af spillerne. I slutningen af sæsonen når vi ikke er rykket ned, kan vi begynde at kigge på andre og nye spillere. Mine erfaringer fortæller mig, at jo mere nervøs man er, jo større er chancen for at lave fejl. Det er nøglen til at vinde.”