Chelsea s fans vil med åbningen af januartransfermarkedet nok håbe på en del aktivitet. Dortmund spilleren Christian Pulisic er allerede blevet bekræftet som ny spiller på Stamford Bridge. 

Nu følger en liste over de spillere, der længe har været sat i forbindelse med Chelsea, men som vi i den grad håber ikke gør kantspilleren selskab.

Marko Arnautovic

Når Marko Arnautovic vil spille og har en god dag, er han en af de farligste angribere i Premeir League. Men når han ikke er motiveret bliver West Ham spilleren super dårlig at se på.

Et skifte til Chelsea ville måske skabe motivation for den 29-årige angriber, men alle andre tegn tyder på det modsatte. Derfor: Chelsea, hold jer langt væk fra ham.

1. Mats Hummels

(Photo by VI Images via Getty Images)

Antonio Rudiger er ved at udvikle sig til en af Premier League skarpeste midstoppere. I sær når han får selskab af David Luiz der i den grad har steppet op i denne sæson.

Næstefter de to i rækken af Andras Christeins og dernæst Ampadu, der begge nok skal få masser af spilletid i fremtiden på førsteholdet. Derfor er vores råd, at London klubben ikke bruger mange penge på en ny midstopper. De har masser på samme niveau.

Patrick Cutrone

Chelsea mangler virkelig en spiller, der kan lave mål. De to angribere, Alvaro Morata og Olivier Giroud har haft svært ved netop det, når de har spillet i front.

Det har betyder, at store stjerner som Mauro IcardiGonzalo Higuain og Edinson Cavani alle er blevet sat i forbindelse med klubben. I sidste ende har det dog mest været AC Milan angriberen Patrick Cutrone, der har været i de engelske medier.

Chelsea dog ikke hente ham. Han er kun 20 år og har ikke helt toppet endnu. Det kommer han dog til. Men ikke endnu – først om nogle år. Chelsea har ikke brug for at vente, men har akut brug for en målscorer. Og det er Cutrone ikke – ikke endnu i hvert fald.