af: Emil Plovgaard

Sommerens transfervindue går snart i gang. Derfor er der en masse spændende rygter i øjeblikket. Her kan du læse nogle af dagens mest populære rygter.

Atletico de Madrid’s Antoine Griezmann during La Liga match in Madrid, Spain, on January 6, 2018. Photo by Acero/AlterPhotos/ABACAPRESS.COM

Liverpool vil leje Dembélé fra næste sæson

Liverpool er angiveligt i gang med at planlægge en lejeaftale for Barcelona-floppet, Ousmane Dembélé.

Den franske landsholdsspiller har haft problemer med at spille sig på holdet på Camp Nou, siden han skiftede til dem fra Borussia Dortmund i en handel, der var 800 millioner kroner værd.

Jürgen Klopp har indrømmet, at han er interesseret i den 20-årige angriber. Det gjorde han på et pressemøde i søndags.

Det forventes, at den tyske træner meget gerne vil arbejde sammen med Dembélé. Noget, han ikke nåede at gøre som Borussia Dortmund-træner.

Tottenham fører ræset om Ryan Sessegnon

Et andet sted i Premier League, har Tottenham angiveligt slået både Manchester United og Paris Saint-Germain i kampen om den 17-årige vidunderdreng, Ryan Sessegnon, der gør sig en tilværelse hos Fulham.

Den 17-årige Sessegnon har nydt godt med succes i denne sæson i Championship.

Hans præstationer har faktisk været så gode, at han er blevet sat i forbindelse med nogle af Premier Leagues største klubber.

Flere franske medier skriver, at det er Spurs, som i øjeblikket fører kapløbet om den unge Sessegnon.

United taber terræn i kampen om Griezmann

Manchester United har tilsyneladende tabt kampen om Antoine Griezmann. Det forventes, at franskmanden i stedet skifter til FC Barcelona.

United har været ude efter den kommende VM-spiller i næsten to år. Sidste sommer var man meget tæt på at kunne gøre en aftale officiel.

Josep Maria Bartomeu, som er præsident for FC Barcelona, kan dog fortælle, at man er langt i forhandlingerne med Antoine Griezmann.

– Vi kigger på vores sæson, når den er slut, og så ser vi, hvad der sker af rokeringer.

– Jeg stødte tilfældigvis ind i ham [Griezmann] på de baleariske øer. Jeg har ikke snakket med ham i 2018, men jeg talte med hans agent i oktober.

– Jeg har snakket med Atléticos præsident [Enrique Cerezo] om en masse ting, men ikke omkring denne handel.

Arsenal føler sig overbeviste om, at Wilshere skriver under på ny kontrakt

Mirror Sport kunne i sidste uge fortælle, at Arsenal har lagt et spritnyt tilbud på bordet for Jack Wilshere. De håber nu på, at det kan vise sig som et gennembrud i de nuværende kontraktforhandlinger, der er gået mere eller mindre på standby.

Arsenals oprindelige tilbud ville have gjort, at Wilshere måtte gå ned i løn. Fra 930.000 kroner om ugen til 760.000 kroner. Derudover ville der være en masse incitamenter inkluderet i kontrakten.

Den 26-årige Wilshere har spillet for Arsenal, siden han var ni år. Hvorvidt han tager endnu en tørn for London-klubben er endnu uvist.