Den nuværende Real Madrid-målmand Keylor Navas, forventes ifølge Calciomercato at blive udskiftet, når sommerens transfervindue åbner.

Af Lasse D. Drescher

Calciomercato skriver at Serie A-klubben Lazio formentlig vil erstatte den 34-årige målmand, Federico Marchetti. Marchetti spiller ifølge mediet ikke særlig godt, og så udløber hans kontrakt i 2018. Så hvis Lazio vil forsøge at tjene lidt penge på den italienske målmand, skal de sælge ham til sommer.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Lazio har ifølge mediet, interesse i at hente Real Madrid-målmanden Keylor Navas til klubben. Keylor Navas er i den seneste tid blevet rygtet væk fra Estadio Santiago Bernabeu, specielt fordi Real Madrid-præsidenten Florentino Perez vil forstærke målmandsposten.

De to erstatninger Florentino Perez vil hente til Madrid

Calciomercato skriver at Florentino Perez vil hente en målmand fra Premier League, til den spanske hovedstad. Det er David De Gea, og Thibaut Courtois som Perez skulle have stor interesse i at hente til klubben. Dog forventes det ikke, at Real Madrid kan sikrer sig en af spillerne, da de begge er så vigtige for deres klubber.

Læs også: Wenger slår fast: Jeg går ikke på pension endnu!