Den tidligere United spiller Wilfried Zaha jagtes lige nu af flere storklubber i Europa.

Men englænderen har specielt tiltrukket sig opmærksomheden fra to klubber. Det drejer sig om Tottenham Hotspurs og PSG, der begge er meget interesserede i angriberen fra Crystal Palace.

Rigmændene fra PSG er eftersigende klar til at betale hele 650 millioner kroner for at få englænderen til den franske kapital. Dog er Tottenham klar til at kapre den hurtige angriber foran snuden på franskmændene. Hvis altså de kan lokke den tidligere United spiller til hovedstaden.

Pochettinos personale har længe haft et godt øje til den hurtige offensiv spiller. Han er flere gange blevet sat i forbindelse med andre storklubber i England såvel som udlandet.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Crystal Palace har haft det svært i the Premier League i denne sæson. Zaha har formået at lave otte mål i denne sæson og derudover står han også noteret for tre assists. Det har betydet, at London klubben lige nu ligger nummer 14 i den bedste engelske række.

Zaha har tidligere været på kontrakt hos Manchester United. Det gik ikke helt super godt. Flere medier skrev dengang om, at den eneste grund til han kom til klubben var fordi han gik i seng med klubbens daværende managers datter. Dengang var David Moyes manager.

Hodgson vil formentlig ikke slippe Zaha billigt eftersom han er en af klubbens største stjerner. Men måske PSG eller Tottenham alligevel kan få lokket ham væk fra den nedrykningstruede klub.

For det forholder sig nemlig sådan, at klubben ikke matematisk har sikret sig oprykning endnu. De er dog hele 8 point foran Cardiff, der ligger under stregen.