1. Diego Simeone

Diego Simeone er muligvis den mest eftertragtede herre på denne liste. Efter ankomsten til Spanien, forvandlede han et underpræsterende Atlético-mandskab til sande krigere.

Sidenhen har han ført holdet frem til sejr i 2012-udgaven af Europa League. Hans cv tæller også en La Liga-titel i 2014, hvor man sluttede over både Barcelona og Real Madrid.

Simeones succes i europæisk øjemed har dog været mangelfuld. I 2014 og 2016 tabte man finalerne i Champions League til Real Madrid.

  1. Arsene Wenger

Arsene Wenger stod i spidsen for en offensiv og flydende spillestil hos Arsenal, inden han tog afsked med klubben i foråret 2018.

Han har været kritiseret for sin manglende tillid til unge spillere, og hans trang til at hente store navne til London-klubben.

På trods af manglende bedrifter med klubben i nyere tid, er det værd at huske på, at Wenger i to årtier førte Arsenal frem til en konstant trussel i engelsk topfodbold.

Tre ligatitler, FA Cup gange syv, og en finaleplads i Champions League i 2006. Et af hans Arsenal-mandskaber gik endda ubesejret gennem 2003/04-sæsonen.

Foruden karrieren hos Arsenal, har Wenger også vundet det franske mesterskab og den franske pokal med Monaco.

  1. Louis van Gaal

Hollænderen er kendt for sin direkte spillestil, og så er han samtidig meget disciplineret.

Hans ledelsesstil har bragt ham forrygende succes som manager. I 1995 vandt han Champions League med Ajax, i 1992 blev det til UEFA Cuppen – og derudover fire hjemlige liga- og pokaltitler.

Hos Barcelona og Barcelona kunne han tilføje yderligere tre ligatitler og en pokaltitel til cv’et.

Utroligt nok førte han AZ Alkmaar frem til det hollandske mesterskab i 2009.

Derudover stod han i spidsen for det hollandske landshold, som ved VM i 2014 fik bronzemedaljer om halsen.

Hans skuffende ophold hos Manchester United førte dog – trods alt – en FA Cup-sejr med sig.

  1.  José Mourinho

Den portugisiske træner, José Mourinho, er kendt for sine stærke, defensive organisationer, og den fysiske styrke hos sine mandskaber.

Han har vundet otte ligatitler og fire pokaltitler fordelt ud på Porto, Chelsea, Inter og Real Madrid.

Han har også vundet UEFA Cuppen i 2003 og Champions League i 2004 med Porto. I 2010 blev det til et Champions League-trofæ med Inter, og i 2017 en finalesejr med Manchester United i Europa League.

  1. Carlo Ancelotti

Da Carlo Ancelotti i 2014 vandt Champions League med Real Madrid, blev han den eneste træner – som stadig er aktiv – til at vinde turneringen tre gange.

Inden da havde han ført AC Milan frem til to Champions League-trofæer i både 2003 og 2007.

Ancelottis farverige karriere tæller over ligatitler i Italien, England, Frankrig og Tyskland med henholdsvis AC Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain og Bayern München.

Han har også vundet pokalturneringer i Italien, England og Spanien.

Han er kendt for at tilpasse spillestilen ud fra de spillere, han har til rådighed.

Med 20 trofæer i pokalskabet, er han en af de bedste managers nogensinde.