7 – Rafael van der Vaart

vaart

Selvom Rafael van der Vaart ikke nyder den store succes lige nu, har den hollandske stjerne haft en gloværdig karriere og blev tidligere regnet som en af verdens bedste fodboldspillere. Debut som 17-årig på den professionelle scene og klubber som Real Madrid, Ajax og Tottenham på CV’et siger noget om dette. Tonsvis af mål og assists er slutresultatet. Som et bonus er den 33-årige offensiv midtbanespiller venstrebenet.

6 – Robin van Persie

AMSTERDAM, NETHERLANDS - OCTOBER 13: Robin van Persie of the Netherlands misses a chance during the UEFA EURO 2016 qualifying Group A match between the Netherlands and the Czech Republic at Amsterdam Arena on October 13, 2015 in Amsterdam, Netherlands. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Robin van Persie befinder sig lige nu i den tyrkiske Süper Lig-klub Fenerbahce, hvor succes er lidt af en mangelvare. Den seneste tid er det gået ned ad bakke for den hollandske angriber, men det ændrer dog ikke på, at RvP, som han også bliver kaldt, har haft en særdeles succesfuld fortid.

Cirka 194 mål i 417 er slutresultatet for 32-årige Robin van Persie…. og venstrebenet fejler stadig ikke noget…

5 – Gareth Bale

bale

Selvom Gareth Bale står i skyggen af Cristiano Ronaldo i Real Madrid, er der ingen tvivl om, at den walisiske landsholdsstjerne er en af verdens aller bedste fodboldspillere. Ronaldo har et frygtindgydende højreben, men skal man snakke om et verdensklasse venstreben i den spanske La Liga, så er Bale et godt eksempel på dette. Hans mange langskudsmål og frisparkskasser er et godt bevis på dette. Spørg bare La Ligas målmænd om dette…

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side