Top 10: De mest hadede fodboldspillere i verdenen

Skrevet af : Emil Plovgaard
  1. Sergio Busquets

Der er én simpel grund til, at Busquets optræder på denne liste: Han filmer sig til alt for mange frispark.

  1. Patrice Evra

Franske Patrice Evra skal også med på denne liste. Der er mange årsager, som ville være nok til at nominere ham som den mest hadede fodboldspiller i verden. Hans hverv som anfører for Frankrig i VM 2010 var dybt kritisabel. Her kom han op at toppes med træneren, og førte an i en storstilet protest, der i sidste ende førte til, at Frankrig blev ekspederet ud af slutrunden. I 2012 tørrede han mås med en fransk fodboldtrøje. Han gjorde grin med sin tidligere holdkammerat i Manchester United, Dimitar Berbatov, på banen, og jublede foran Luis Suarez. I slutningen af 2017 sparkede han en fan i hovedet forud for en kamp i Europa League.

  1. Luis Suarez

Hvor skal vi starte med den nuværende FC Barcelona-angriber? For mange fans opstod hadet til Luis Suarez, da han benyttede hånden til at forhindre et mål, der oprindeligt skulle have været scoret mod hans landshold, Uruguay. Hos hans tidligere arbejdsgiver, Ajax Amsterdam, bed han en modstander. Siden skiftet til Liverpool har han været beskyldt for at filme sig til straffespark utallige gange. Desuden har han været idømt karantæne på grund af racisme, da han ytrede racistiske ord mod Patrice Evra. I april 2013 bed Luis Suarez under en kamp mod Chelsea Branislav Ivanovic. Endnu en episode fandt sted under VM i 2014 i Brasilien, hvor han bed Giorgio Chiellini i en kamp mod Italien.

  1. John Terry

For John Terrys vedkommende er der også nok at tage fat i. Han har efterhånden været med i et hav af skandalerne. Det begyndte i 2001, da han drillede amerikanske turister med det nylige 9/11-angreb. I 2002 pissede han i et ølkrus, som han så smed ind på dansegulvet på en natklub. Det samme år blev han sigtet for overfald ude foran en natklub. I 2008 parkerede han hans dyre Bentley på en parkeringsplads, der var forbeholdt handicappede. I 2010 afslørede han, at han havde været sin kone utro med sin holdkammerats kæreste. I 2011 blev han idømt fire kampes karantæne for racisme mod Anton Ferdinand i forbindelse med en fodboldkamp.

  1. Joey Barton

I blandt fodboldfans er der ingen fodboldspiller, som er mere hadet end Joey Barton. Han agerer som en kriminel på en fodboldbane. Han har modtaget et hav af røde kort i løbet af sin tid som aktiv fodboldspiller. Barton taber ofte sit temperament – dette fører til mange sjove, men voldsomme øjeblikke.

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage