6) Norwich City

Det er efterhånden et par siden klubben sidst var i Premier League, men vi spår dem en lys fremtid. 

Norwich City går en meget lys fremtid i møde. Ligesom West Bromwich Albion har de ikke rigtig nogen økonomiske problemer, en stabil fanskare, der ikke svinger i indtægter til kampene og så har de en dygtig og ambitiøs træner i Alex Neil, der kan få Kanariefuglene tilbage i Premier League. Hjemmebanen Carrow Road er et solidt fort og svært for udehold at indtage. De får en del indtægter fra de TV-rettigheder, som de har fået forhandlet og derfor er det ikke overraskende, hvis klubben inden for få år, får etableret sig som en klub OVER  nedrykningsstregen i den bedste engelske række.

5) Tottenham Hotspur

Christian Eriksen

En gang var Tottenham Hotspurs ingenting. Forsået på den måde, at London-klubben var ingenting i forhold til fodboldeuropa og de største klubber i Premier League. Langsomt og sikkert har Spurs, som klubben også kaldes, formået at etablere sig selv som en del af top 5 og i Champions League har den stået på imponerende resultater. Seneste spillede de to flotte kampe mod Juventus, som dog endte med at gå videre, men eventyret for klubben er langt fra slut. Med en stor tiltro til træner Mauricio Pochettino, der ligesom størstedelen af spillerne ikke  har prøvet at vinde nogen større titler, er fansene, bestyrelsesmedlemmer og spillerne selv klar over, at de inden for få år, vil de høste frugterne af deres hårde arbejde. Danske Christian Eriksen er en vigtig del af dette projekt og med flotte mål og gode afleveringer er han blandt hoveddårsagerne til Tottenhams succes på det seneste.

4) Bournemouth

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

En klub, som man måske ikke havde forventet på listen er Bournemouth. Ikke desto mindre er de nummer fire. På kun fire år er klubben gået fra League Two til Premier League – og ikke bare til bunden af rækken. De placerer sig ofte i den bedste halvdel og fanstilslutningen er på seneste par år eksploderet. De spiller attraktiv og til tider flot og underholdende fodbold – ikke den klassiske engelske spillestil med lange bold og hårdt duelspil i felterne. De russiske ejere har spyttet en del penge i klubben og på managerpositionen har de Eddie Howe, som er fansene vist nok største figur. De elsker ham og hans arbejde overalt – troen og tilliden er tilstede, så spørgsmålet er hvornår resultaterne for alvor begynder at komme ?

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side