8 – Andres Iniesta – Spanien og Barcelona

Iniesta er en mand, som er ved at komme lidt op i årene efterhånden, og han er måske ikke så indflydelsesrig mere, men han er stadig en af de mest sofistikerede midtbanespillere i verden.

Iniesta kan producere afleveringer, der kan slippe igennem nåleøjet på selv det mest solide forsvar i verden.

Iniesta er også kendt for at være meget beskeden, og skaber aldrig problemer for de trænere, som han arbejder under. Iniesta scorede målet, der afgjorde VM-finalen i 2010, da Spanien slog Holland 1-0, og han har været med til at vinde “The Treble” to gange for Barcelona.

 (Photo by Alex Caparros/Getty Images)

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

7. Robert Lewandowski – Polen og Bayern München

robert lewandowski

Robert Lewandowski (Getty Images)

Robert Lewandowski har i et par år været i toppen af international fodbold, og særligt hans præstationer denne sæson har været formidable, og han har formået at score en ordentlig portion mål og blandt andet taget både rekorden for hurtigst scorede hattrick og flest scorede mål af indskifter i den tyske Bundesliga.

At hans historie går fra at spille i halvprofessionelle rækker i Polen, hvor selv ikke den danske klub OB – der havde en talentspejder ude og kigge på ham – betragtede ham som god nok til at spille i dansk fodbold for nogle år siden gør hans historie endnu mere fantastisk. I dag er han frontmand for Bayern München, og der er rigtig mange andre klubber som har vist meget stor interesse for den polske superstjerne.
For at bladre tryk på pilene nedenfor