6 – Everton

Merseyside-klubben har ikke helt haft det efterår man havde kunnet håbet på og skal derfor forsøge at redde stumperne i de næste fem måneder i Premier League. Cheftræner Sam Allardyce skal står for det og for at hjælpe til har han hentet Theo Walcott fra Arsenal og den offensive midtbanespiller Cenk Tosun i den tyrkiske liga for de penge man fik for salget af Ross Barkley til Chelsea. Tilsammen har Tosun og Walcott kostet 400 millioner danske kroner.

5 – Chelsea

London-klubben er den klub i verden, der har brugte femtemest penge på dette transfervindue. Som de fleste ved har The Blues, som de også kaldes, købet angriber Oliver Giroud i Arsenal og den offensive midtbanespiller Ross Barkley i Everton. Men, hvad de fleste ikke er klar over er, at træner Antonio Conte faktisk også har formået at Emerson Palmieri til Stamford Bridge. Han er en italienske venstre back på 23 år, der i følge flere eksperter går en stor fremtid i møde. Tilsammen kostede de tre 424 millioner danske kroner.

 (Photo by Michael Regan/Getty Images)

4 – Arsenal

Købet af Pierre-Emerick Aubameyang får Arsenal skubbet op til en fjerdplads på listen. Angriberen, der tidligere spillet i Borussia Dortmund skal erstatte Giroud, der er røget til rivalerne fra Chelsea. Derudover har The Gunners, som klubben også kaldes og købt 20-årige Konstantinos Mavropanos, der i fremtiden kan vise at blive en god investering i forsvaret. Til sammen kostede de 485 millioner danske kroner. 

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side