4. Savio Nsereko

Fra: Brescia

Til: West Ham United

Pris: 80 millioner danske kroner

Beløbet som West Ham United betalte for Savio Nsereko tilbage i 2009 var forholdsvis beskedent, men alligevel vil landsholdsspilleren fra Uganda blive husket som et af de absolut største flop i engelsk fodbold nogensinde efter at være blevet handlet i januartranfermarkedet. Nsereko havde scoret 3 mål på tre år i Brescia i den bedste italienske række som angriber, men alligevel troede West Ham United af en eller anden grund af det var en god ide at købe den dengang 20-årige angriber. Han nåede kun at spille 10 kampe for The Hammers, som klubben også kaldes, inden han om sommeren forlod klubben til fordel for Fiorentina.

3. Konstantinos Mitroglou

Kan du huske Mitroglou? (Photo by Clint Hughes/Getty Images)

Fra: Olympiakos

Til: Fulham

Pris: 95 millioner danske kroner

Fulham lå med røven i vandskorpen omkring årskiftet i 2013-14-sæsonen: De skulle gøre noget for at ikke rykke ud af den bedste engelske række. Løsningen blev at hente den målscorende angriber Konstantinos Mitroglou hos Olympiakos i den bedste græske række. Han havde banket mål ind på samlebånd for mesterskabsklubben og derfor skulle han redde Fulham for den grufulde skæbn; nedrykning. I starten blev han ikke brugt, fordi den daværende manager ikke mente, at han var fysiske klar trods sine næsten 200 cm. Han var ikke god nok form og derfor spillede han faktisk kun 3 kampe for Fulham og scorede ikke – de endte selvfølgelig med at rykke ned og Mitroglou blev udlånt til Benfica.

2. Afonso Alves

Fra: Heerenveen

Til: Middlesbrough

Pris: 100 millioner danske kroner

Hvorfor er Afonso Alves på listen som det næststørste flop i Premier Leagues historie? De fleste kender ham ikke, men det er netop det, der gør ham til sådan en stor fiasko. Efter sit ophold i Middlesbrough endte han faktisk med at blive mere kendt end han var før han skiftede til Premier League. Han kom fra den hollandske liga med 45 scoringer i 40 kampe i 2008 og så ud til at blive den helt nye topscorer i  England. Det skete dog aldrig. Han er blevet kendt, fordi hver gang, der er en spiller der kommer til England fra den hollandske liga, vil fansene synge “Vil han blive den nye Luis Suarez eller den som Afonso Alves?”. Alves var et enormt flop i Middlesbrough med 10 mål på sæsoner og derfor røg brasilianeren også hurtigt videre.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side