Premier League sæsonen for 2014/15 blev afsluttede sidste weekend d. 24 maj, hvor Chelsea endte på en sikker 1. plads med hele 87 point. Herefter blev det så Manchester City på en 2. plads med 79 point og med kun 4 point herefter står Arsenal på en 3. plads af dette års Premier League. Her følger en top 10 af bedste øjeblikke for PL’s 3. plads!

1. Sejren på Etihad

Denne sejr har uden tvivl været den vigtigste for Arsenal i dette års Premier League! At vinde på udebane mod Manchester City 0-2, plantede et håb i klubbens spillere og manager, at dette år kunne være året, hvor de kunne kravle hele vejen op til toppen. Derudover skal det nævnes, at midtbanespilleren Santi Cazorlar spillede en forrygende kamp, som forøvrigt har været medvirkende til at hans position på den plads resten af sæsonen!

2. 8 sammenhængende sejre

Efter et nederlag i den Nordlige London Derby i Februar vandt Arsenal håbet tilbage med hele 8 sejre lige i streg. Denne sejres stribe har uden tvivl gjort, at Arsenal er endt i top 3!

3. Stor sejr over Liverpool hjemme

Tilbage i April vandt Arsenal hjemme 4-1 over Liverpool, som havde store konskvenser for Liverpools drøm om Champions League. Liverpool er endt på en 6. plads i Premier League.

4. Uafgjort på Old Trafford 

Efter at have vundet på Old Trafford i FA Cup ville det være pinligt at tabe i Premier League kampen på samme stadium. Netop var 1-1 næsten en sejr for Arsenal, da de mødte Machester United i maj.

5. Arsene Wengers kamp med Jose Mourinho! 

I Arsenals kamp mod Chelsea tilbage i Oktober kommer begge manager op at skændes. Arsene Wenger og Jose Mourinho ender meget tæt på hinanden og ser ud til at være klar til at gå i totterne på hinanden inden de bliver skilt ad. Der er ingen tvivl om at begge fans nok gerne ville have ser den duel udspille sig.

6. Uafgjort mod Spurs 

At tabe på udebane mod sin erke fjende er én ting, men at tabe mod dem på hjemmebane er ubærlig! Derfor var det en meget vigtig uafgjort mod Spurs i denne sæson!

7. Alexis’ første Premier League mål! 

En af Arsenal grundlag for succes i denne sæson var, at Alexus Sanchez fladt hurtigt til. Dette må sige at lykkes, da hans første mål allerede blev scoret i August mod Leicester City.

8. Jack Wilshere’s mål mod West Brom. 

Aflsutningsvis spillede Arsenal deres sidste kamp mod West Brom og her score Jack Wilshere et af hans måske bedst mål nogensinde, som efterfølgende bliver kåret PL’s bedste mål i denne sæson af dommerne for Match of the Day!

9. Massakren af Aston Villa 

4-0 sejr over Aston Villa var en leg for Arsenal. Sjælendt er der set så stor sejr i FA Cup finale og samtidigt overhaler Arsenal nu Manchester United og er efter sejren over Aston Villa, den klub som har vundet FA Cup’en flest gange!

10. Jack Wilshere’s solo mål hjemme mod Machester City 

En spiller, der har været ude med skader meget af sæsonen, men når han endelig spiller er han altid god til markere sig. Det samme var tilfældet i hjemmekampen mod Man. City, hvor han, med sin slalom mod målet, viser hvilke store kompetencer han besidder!

Læs også: Arsenal tager FA Cuppen – Fansene kårer sæsonens profil hos Arsenal

Læs også: Top 5: Værste PL-signings denne sæson – United stærkt repræsenteret

Arsenal merchandice med autografer:

[shopello_products]