Fernando Forestieri – Sheffield Wednesday

Shefield Wednesday var uhyre tæt på at rykke op i den bedste engelske række sidste sæson og meget af den ære skal tillægges den italienske angriber Fernando Forestieri. Han nettede 12 gange og lagde yderligere op til 5 mål. Den er en meget alsidig fodboldspiller, der både kan spille på kanten og helt oppe foran. Hans tekniske færdigheder tillader ham også at spille offensiv midtbane og det er en fordel. Forestieri var sammen med Troy Deeney, manden bag Watford-oprykningen til Premier League for nogle år siden, men på grund af dårlige præstationer og forkert attitude skilte klubben sig af med Forestieri inden Premier League-sæsonen overhovedet var gået i gang. I dag er han 27 år og kan derfor stadig nå at slå igennem.

Ben Gibson – Middlesbrough

Ben Gibson er en ægte klubmand – han har hele sin professionelle fodboldkarriere kun haft en Middlesbrough trøje trukket over hovedet og det er klubbens trænere og fans glade for. Flere Premier League-klubber har eftersigende budt på den 24-årige centrale forsvarsspiller, men Championsship-klubben har nægtet at sælge. Gibson går en stor fremtid i møde og det bevidner hans pris om; der er skulle angiveligt være budt over 160 millioner kroner, men de skulle, som sagt, alle sammen, være blevet afvist.

Jota – Brentford

Jota minder lidt om Gerard Deulofeu i sin måde at spille fodbold på. Og der er også visse ligheder mellem de to spaniere. Deulofeu var en særdeles målfarlig og aggressiv kantspiller, da han spillede i Everton sidste sæson. Den spanske landsholdsspiller blev ofte kritiseret for ikke at spille bolden ofte nok – på trods af dette var han den spiller med flest assists i Merseyside-klubben forrige sæson.

Efter kun tre kampe i Championsship har Jota allerede lagt op til tre mål og han ligner mere og mere en stjernespiller. Hans attitude på banen er aggressiv og man kan se på ham, at han bare vil frem i verden. Den 26-årige spiller har tidligere spillet for mindre spanske klubber som Eibar og Celta Vigo, men for tre år siden gik turen til Brentford. Måske er næste stop Premier League og måske europæisk fodbold?

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side