44. DAVID SILVA (LM 87)

David Silva er uden tvivl en af Premier Leagues bedste spillere og derfor er ratingen på 87 meget forståelig. Spanieren kan både spille venstrekant, og også offensiv midtbanespiller.

43. KARIM BENZEMA (ST 87)

Selvom han er ude i landsholdskulden i Frankrig, er han stadig blandt verdens skarpeste angribere. I den nye FIFA-17-spil er hans samlede TOT 87 og han har 84 i hurtighed, det samme i dribling og 82 i skud. Dette gør ham til den perfekte all-round-angriber.

42. ARTURO VIDAL (CM 87)

Arturo Vidal betragtes af mange som en af de bedste, hvis ikke de bedste defensive midtbanespiller i verden. Dette viser hans FIFA-17-rating også. 84 har han i fysisk styrke, hvilket gør ham til en af de stærkeste i spillet.

41. SERGIO BUSQUETS (CDM 87)

Sergio Busquets er er defensiv midtbanespiller, men er rated 83 i forsvarsspil og det er højere end nogen af de bedste forsvarsspillere i spillet. Til gengæld er han kun 42 i hurtighed og det vil formentlig få mange til at vælge ham fra, specielt når det handler om FIFA Ultimate.

40. SAMIR HANDANOVIC (GK 87)

En noget overraskende rating for Inter-målmanden der er steget med 3 siden sidste spil.

MUNICH, GERMANY - AUGUST 29: Arturo Vidal of Muenchen controls the ball during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and Bayer Leverkusen at Allianz Arena on August 29, 2015 in Munich, Germany. (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side