39. MATS HUMMELS (CB 87)

Ikke meget er ændret for Mats Hummels i hvert fald hvad FIFA-rating angår. Han er dog skiftet klub, fra Borussia Dortmund til ærkerivalerne Bayern München, hvilket dog ikke har fået nogen effekt på hans samlede TOT.

38. THOMAS MULLER (CF 87)

Hans samlede TOT afspejler helt sikkert Thomas Müllers verdensklasse i den virkelige verden. I spillet er han dog 78 i hurtighed, det samme i dribling og 72 i fysisk styrke. Hvordan han kan være hele 87 på baggrund af de stats er en gåde…

37. ANGEL DI MARÍA (RW 87)

Sidste sæson fik den argentinske superstjerne rettet op på sin karriere efter 12 katastrofale måneder i Manchester United. Kantspilleren skiftede til PSG og har gjort det nogenlunde, og det er derfor lidt uforståeligt, hvorfor ratingen er 87.

36. ALEXIS SANCHEZ (LW 87)

Alexis Sanchez forbedrer sig stille og rolig i FIFA. Han er, i forhold til sidste år steget med én TOT, og fastholder sin position som en af verdens aller bedste kantspillere.

35. IVAN RAKITIC (CM 87)

Af en central midtbanespiller at være, er det virkelig imponerede, at den kroatiske Barcelona-spiller Ivan Rakitic har 86 i afleveringer og 84 i skud.

SANTIAGO, CHILE - OCTOBER 8: Alexis Sanchez of Chile celebrates after scoring the second goal of his team during a match between Chile and Brasil as a part of FIFA 2018 World Cup Qualifier at Nacional Julio Martinez Pradanos Stadium on October 8, 2015, in Santiago, Chile. (Photo by Franco Moreno/LatinContent/Getty Images)

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side