34. JAN OBLAK (GK 87)

Godt nok har Atletico Madrid ikke de samme økonomiske midler som konkurrenter fra Real Madrid og Barcelona, men træneren Diego Simeone råder, ifølge EA Sports, der producerer FIFA 17-spillet, over en af La Ligas bedste målmand. Hvordan hovedstadsklubben producerer sådanne verdenklasse målmand er en gåde…

33. LEONARDO BONUCCI (CB 87)

Leonardo Bonucci er den første Juventus-spiller til at optræde på top 50-listen, men bestemt ikke den sidste. Den italienske forsvarsspiller har været stabil hele året, og FIFA har belønnet ham.

32. DAVID ALABA (LB 87)

Den sværeste ting for FIFA har ikke været at tildele David Alabe en TOT, men en foretrukken placering på banen. Den østrigske fodboldspiller kan nemlig både spille venstreback, central midtbanespiller, midterforsvarer eller offensiv midtbanespiller. Hans TOT er som sagt indiskutabel.

31. HUGO LLORIS (GK 88)

Den franske målmand fortsætter med at præstere på umanerlig højt niveau. Han var rated 85 i sidste års udgave af FIFA, men øger sin TOT med tre mere i det nye FIFA 17-spil, altså til 88.

MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 15: The dejected goalkeeper Hugo Lloris of Spurs looks on after conceding a second goal during the Barclays Premier League match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford on March 15, 2015 in Manchester, England.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Følg med på siden, og så vil vi snarest muligt bringe den næste del af listen…