3. Wilfried Zaha (og Kortney Hause)

Photo by Jan Kruger/Getty Images

Zaha, der tidligere blev anklaget for at have haft sex med David Moyes’ datter, var involveret i endnu en skandale. Det kom nemlig frem, at han angiveligt havde ligget med Wolverhamptons forsvarer Kourtney Hauses giz.

Crytal Palace fløjen, der selv havde en kæreste, da historien kom frem, blev angiveligt set besøge den 20-¨rige Paige Bannisters studiebolig, på trods af hendes forhold til en anden fodboldspiller.

2. Mesut Özil (og Christian Lell)

Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Episoden var lettere pinlig for den tyske landsholdspiller, efter den dengang Levante-forsvarer Christian Lell opdagede Özil flirtende med hans kæreste, Melanie Rickinger. Det skete efter, han kiggede deres beskeder igennem på hendes telefon.

Resultatet blev, at Arsenal-spilleren måtte slå op med hans daværende kæreste, Mandy Capistro. Derudover blev Lell arresteret efter Rickinger anklagede ham for ‘tyveri af personlig data’.

1. John Terry (og Wayne Bridge)

Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images

Uden tvivl den mest berømte episode om en spiller, der stjæler en anden spillers kone. John Terry blev opdaget i, at have en affære med den daværende holdkammerat for både klub- og landshold Wayne Bridges dame, Vanessa Perroncel.

Selvom Terry i virkeligheden ikke stjal nogens anden kone, resulterede det faktisk i, at den tidligere Southampton, West Ham og Manchester City venstreback, slog op med moderen til sine børn… noget af et påstyr Chelsea anføreren fik skabt der…