Managers i moderne fodbold skifter konstant arbejdsplads og er det er ved at være svært at finde managers der har været ansat det samme sted i længere tid. I hvert fald efter managers om Alex Ferguson og David Moyes har fået ny arbejdsgiver. Ja, og så er der lige Arsene Wenger. 

AF KRISTIAN PARIS 

4. Jurgen Klopp

Sydney FC v Liverpool FC

Løn: 1,35 millioner om ugen 

Liverpool blev nødt til at grave dybt i pengepungen, da de sidste sommer hentede Jürgen Klopp i Dortmund. Ikke desto mindre har tyskeren ikke helt levet op til de mange millioner om ugen.

Vi forventer os mere i næste sæson Klopp – ellers er det nok ud…

3. Arsene Wenger

FBL-ENG-FACUP-ARSENAL-CHELSEA

Løn: 1,6 millioner om ugen 

Arsene Wenger seneste kontraktforlængelse indebar også en betydelig lønstigning, der ikke desto mindre putter franskmanden under endnu mere pres i næste sæson. Især efter klubben for første gang i Wengers tyve år som boss missede Champions League kvalifikationen ved at slutte udenfor den øverste top fire.

2. Pep Guardiola

Manchester City v West Bromwich Albion - Premier League

Løn: 3,8 millioner om ugen 

En af de meste succesrige managers i moderne fodbold er Manchester Citys øverste hoved, Pep Guardiola. Den tidligere Barcelona og Bayern München træner røg i sommers til Etihad i den blå de af Manchester.

Men modsat sine år i de førnævnte klubber er det ikke gået helt efter planen for Guardiola og sæsonen i år må siges at være en skuffelse.

1. Jose Mourinho

FBL-EUR-C3-AJAX-MAN UTD

Løn: 3,88 millioner om ugen 

Guardiolas nemesis er i den grad Mourinho, der tjener en smule mere end sin spanske rival.

Manchester United chefener løbet ind i en miserabel første sæson med de røde djævle, og den store lønseddel havde vi i den grad forventet os mere af.