Her er en liste over de bedste unge forsvarsspillere, der spiller i Europa. Værsågod alverdens storklubber, her er jeres næste transfer. 

AF KRISTIAN PARIS 

Theo Hernandez

Deportivo Alaves v FC Barcelona - La Liga

Alder: 19

Klub: Atlético Madrid

Denne unge forsvarsspiller er bror til Lucas, der nu er en regulær starter for samme klub. Hernandez har tilbragt sæsonen på udlåni La Liga klubben Alaves, hvor han har spillet over forventning.

Backen er blevet kædet meget sammen med den evige konkurrent fra Real Madrid, men nu må vi se, hvad transfervinduet bringer

Niklas Sule

TSG 1899 Hoffenheim v FC Augsburg - Bundesliga

Alder: 21

Klub: Hoffenheim

Hvis du bare følger en smule med Bundesligaen ved du også hvem denne unge mand er. Han har de sidste par sæsoner været kædet meget sammen med Bayern München, der forsøgte at hente ham i januartransfervinduet.

Har spillet en landsholdskamp og skal i næste sæson spille Champions League for første gang.

Emanuel Mammana

FBL-FRA-CUP-MARSEILLE-LYON

Alder: 21

Klub: Lyon

Hvis du har spillet bare en smule Football Manager ved du også, at denne argentiner er en af de helt store spillere. Det har Lyon fundet ud af og hentet ham fra den argentinske 1. Division fra River Plate sidste år.

Spilleren kostede kun 75 millioner danske kroner, men det er bestemt en pris, der kommer til at stige i fremtiden.


Jairo Riedewald

Ajax Amsterdam v Legia Warszawa - UEFA Europa League Round of 32: Second Leg

Alder: 20

Klub: Ajax

Ajax har et ry for at producere nogle af de bedste spillere i verden, og sådan en er Jairo Riedewald måske en af. Den 20-årige back har præsteret godt for sit hold i denne sæson, og hollænderne nåede således Europa League finalen i år. Har været en del af Hollands A-landshold siden han var 18, og forsvarsspilleren går bestemt en god tid i møde.

Kieran Tierney

Rangers v Celtic - Ladbrokes Scottish Premiership

Alder: 19

Klub: Celtic

Har været en del af Celtics førstehold siden har var 17 år. Tierney har allerede på mange Premier League klubbers ønskeliste, og der er nok stor chance for at skotten forlader hjemlandet til fordel for hovedlandet til sommer.