3. Mario Balotelli (Nice)

 (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Hvor ville denne liste være uden Mario Balotelli?

Nice angriberen er uden tvivl skræmmende på banen – ikke mindst på grund af hans altid vilde firsurer, men også på grund af hans imponerende fysik.

Den mand kan bare ikke nedlægges, og han kan byde enhver stor midtstopper op til dans til hver en tid – om det er så er fodboldmæssigt eller verbalt.

2. Zlatan Ibrahimovic (Manchester United)

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Han er den ældste på vores liste, men Zlatan Ibrahimovic lader sig ikke gå på af det. Hans fysiske tilstand er simpelthen oustanding, selvom det nok ikke er lige nu, han ville stille op til en kamp i ringen.

Svenskeren har nemlig siden april i år været skadet i knæet. Genoptræningen går dog godt, og han forventer selv at være tilbage i slutningen af oktober – selvom læger tidligere først ville melde ham klar i januar næste år.

Angriberen har også  netop offentliggjort, at han har skrevet under på en ny aftale med Jose Mourinhos Man Utd.

1. Diego Costa (Chelsea)

Foto: EPA/LISI NIESNER

Hvem kunne ellers indtage førstepladsen på vores liste? Ingen ringere end Diego Costa.

Chelseas angriber er godt nok blevet kædet sammen med et skifte væk fra London, men det betyder ingen ting for hans fysiske udstråling.

Hans enorme krop, muskler af stål og et ansigt, der bare er et symbol på rædsel, fører brasilianske fødte Diego Costa til tops på vores liste.

Den spanske landsholdsspiller er aldrig bleg for en fysisk duel, og han stiller sig ikke tilfreds med at tabe en af slagsen.