Real Madrid kan meget vel være uden en af deres mest prominente spillere i næste kamp i den prestigefyldte klubturnering Champions League. 

AF KRISTIAN PARIS

Det gik jo meget godt for to dage siden, da den spanske hovedstadsklub formåede at vinde imponerende 1-2 over Bayern München på deres hjemmebane i Sydtyskland.

Dog er opgøret ikke afgjort – ikke i nærheden – da de to klubber møder hinanden igen i næste uge, hvor tyskerne skal forsøge at jagte et meget svært resultat i den spanske hovedstad.

Men i den vundne kamp, da tyskerne blev besejret, blev klubbens højre back nødt til at lade sig udskifte i det 67. minut, da Carvajal blev skadet. Derfor blev kantspiller og angriber Lucas Vasquez nødt til at operere som forsvarsspiller i de minutter han blev behandlet.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Dog har der ikke været nogen officiel udmeldelse fra den spanske storklub, men den 26-årige tidligere Bundesliga profil forventes at være ude i hele 3 ugers tid. Og det betyder altså, at han ikke kan være med i de to storklubbers returopgør.

Manager Zinedine Zidane har udtalt, at erstatningen for Dani Carvajal måske kunne være kantspilleren Vazquez, men det er nok ikke så sandsynligt. Truppen besidder dog også spillere som Nacho og helt unge Achraf Hakimi, der fik debut og gjorde det yderst godt i sidste års Champions League gruppespil.

Carvajal skulle dog være klar til at spille Champions League finalen den 26 maj, hvis altså madridenserne skulle nå så langt i verdens bedste klubturnering. Carvajal er en meget erfaren spiller og har været med i klubbens tre ud af fire seneste triumfer i turneringen.

Måske kan der også være plads til unge angriber fra andetholdet Castilla, Victor Campuzano, der er blevet en del af førsteholdstruppen. Dog sidder målmand Dario måske også på bænken.