(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

 

Siden Walker forlod klubben har der været lidt af et problem i den bagerste firkæde. Hans umiddelbare erstatning, -indtil, der bliver købt en ny – Kieran Trippier er blevet skadet, og det betyder, at manager Pochettino er blevet nødsaget til at bruge en anden Walker på gamle Walkers plads.

Den blot 20-årige Kyle Walker-Peters fik i kampen mod Newcastle debut for den engelske klub i Premier League kampen mod Newcastle.

Og faktisk gjorde han det så godt, at han fik prisen som kampens spiller efterfølgende. En grund, der måske får Pochettino til at overveje om der virkelig er brug for en spiller til at erstatte Walker – det klarer Walker jo fint ! :).

Valencia vil ifølge ukendte kilder have omkring 270 milloiner for spilleren, og de er ikke villige til at forhandle. Cancelo, der kom til Valencia for to år siden fra portugisiske Benfica for omkring 150 millioner kroner har optrådt 73 gange for klubben.

Derudover er han nummer to i hele La Liga, der har fuldført driblinger. Kun Filipe Luis har lavet flere end ham på 145 – Cancelo har lavet 114.