Tottenham har sat en pris på en af deres meget eftertragtede spillere, nu hvor landsholdspausen er ved at slut og spillerne vender tilbage til klubberne. 

AF KRISTIAN PARIS

I følge den belgiske avis DH vil London klubben have omkring 450 millioner kroner for deres belgiske forsvarsspiller Toby Alderweireld, der længe har været rygtet væk fra hovedstaden.

Klubben og belgieren er blevet uenige om spillerens fremtid i klubben, efter de ikke forlænget hans kontrakt, fordi han kræver i omegnen af 500 tusinde kroner om ugen.

 (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Tidligere på denne uge var der flere medier, der skrev om, at Alderweireld ikke er den eneste Tottenhamspiller, der efterspørger en ny og forbedre kontrakt, hvis de skal forlænge deres ophold i den engelske klub.

Chelsea er senest blevet den klub som kunne være interesseret i at hente den belgiske landsholdsspiller, men også storklubber som Barcelona, PSG og Manchester United er blevet nævnt som mulige kandidater til at tilbyde belgieren en kontrakt.

Alderweireld har nemlig kun spillet 10 kampe i ligaen i denne sæson, eftersom han har været ude med en skade i lysken siden oktober sidste år.

Selvom Tottenham har været uden den tidligere Atletico Madrid spiller i lang tid nu, er klubbens defensiv en af de bedste i landet – de er nummer tre, lige efter Man Utd og Man City.

Han begyndte sin karriere i den hollandske storklub Ajax, hvor han blev hentet fra af spanske Atletico Madrid i 2013. Dernæst tilbragte han et år som lejesvend i Southampton i Premier League, før han blev hentet af Spurs for 140 millioner kroner tilbage i 2015.

Selvom han ikke har spillet 90 hele minutter i fem måneder var Alderweireld alligevel med til den belgiske landsholdssamling i denne uge. Hans kontrakt med Tottenham udløber til sommer, men lige nu er det usikkert om den bliver forlænget.