Af Anders Lang Jensen

Arsenal-fans må være helt oppe at ringe for tiden. Flere transferrygter end nogensinde før hænger sammen med London-klubben. Det betyder, at flere stjerner kan være på sin vej mod noget kriseramte Arsenal i dette vintertransfervindue.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

For mens alt snakken går omkring et køb af Dortmund-stjernen Pierre-Emerick Aubameyang, er der imidlertid dukket nyt op omkring Emirates Stadium i London. Leicester-stjernen Riyad Mahrez var nemlig på plads ved Arsenals hjemmekamp mod Chelsea i Carabao Cup semifinalen.

Mediet Arsenal Fan TV fangede den algeriske stjerne udenfor stadion efter kampen, og det har sat gang i spekulationerne omkring et vinterskifte til Arsene Wengers tropper. Tidligere har Arsenal nemlig være meldt særdeles interesseret i Riyad Mahrez, som var nøglen bag Leicester succes-mesterskab for sæsoner tilbage.

Nu er der altså nyt brænde på bålet med dette specifikke transferrygte. I hvert eneste transfervindue siden det sensationelle mesterskab til Leicester har offensivstjernen været meldt interesseret i et skifte til en større klub en den beskedne klub på King Power Stadium.

Først var det Barcelona, der var bejler til Leicester-stjernen, men siden da har det stort set udelukkende været Arsenal tæt fulgt med italienske AS Roma. Der er dog ingen tvivl om, at situationen er særdeles mærkværdig. At en storspiller hos en ligakonkurrent er tilstede ved en midt uge-kamp, kan tolkes på flere måder.

På rygtebørsen meldes der fortsat om interesse fra Arsene Wenger i nye offensive kræfter. Selvom man fik et udmærket udbytte af situationen med Alexis Sanchez, hvor man den anden vej fik sikret sig en offensiv forstærkning i skikkelse af Henrikh Mkhitaryan. Riyad Mahrez kan dog være den næste i køen.

Er Leicester-stjernen præcis det, Arsenal har brug for i deres jagt på top 4 i den engelske Premier League?