Den italienske Manchester United-spiller Matteo Darmian, rygtes for alvor væk fra Premier League-storklubben.

Af Lasse D. Drescher

Den 28-årige italiener Matteo Darmian, rygtes endnu engang væk fra Old Trafford. Ifølge Calciomercato, er der igne stor interesse fra Serie A-klubber. I sommers blev Matteo Darmian rygtet mod Napoli, dog endte det ikke ud, i en afsluttet handel.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Matteo Darmian forlod tilbage i 2015, den italienske klub Torino, for at skifte til Premier League-storklubben Manchester United. Det er dog blot blevet til 86 kampe for Matteo Darmian, for den engelske storklub.

Darmian har på ingen måde haft den succes, som de fleste havde forventet han vill få, på Old Trafford. Derfor har italieneren længe været rygtet væk, dog er det aldrig blevet til en realitet, for den italienske forsvarsspiller.

Calciomercato melder i øjeblikket intet ud, om hvad man forventer, at den 28-årige italiener vil koste, at hente væk fra Manchester United. Det er de tre italienske storklubber AS Roma, Inter Milan og Juventus, som alle har stor interesse i Matteo Darmian.

Matteo Darmian har længe udtrky, at han gerne ville væk fra Manchester United. Det er formentlig også efter at Mourinho har udtrykt utilfredshed, med netop Matteo Darmian, at italieneren er begyndt at tænke, på at han gerne vil væk.

Bør Darmian forlade den engelske storklub?

Da der formentlig ikke er nogle som vil være et sted, hvor de ikke får spilletid, og samtidig ikke rigtig føler sig tilpas og velkommen. Da det er vigtigt for en fodboldspiller, at han føler sig tilpas i sin klub, og i sine omgivelser.

Hvis ikke det er et kriterie, som bliver opfyldt. Så kan det for de fleste ende ud i negativitet, eller blot at deres niveau svinger, eller at de aldrig for alvor rammer deres topnivea. Da det er meget besværligt, hvis ikke man føler sig tilpas og velkommen.

Læs også: Valverde: Modric er god, men Messi er den bedste