#2 – Gonzalo Higuain, Juventus

Det er måske ikke den mest populære transfer, men at købe Gonzalo Higuain kunne vise sig at blive en god forretning af Chelsea. Angriberen er 30 år gammel, og kan ikke klandres for at ryge ud af startopstillingen hos Juventus med tanke på ankomsten af Cristiano Ronaldo.

Alvaro Morata mangler endnu at bevise sig som den primære angriber hos Chelsea. Mens spanieren finder sin modenhed frem, og begynder på at levere, kan Gonzalo Higuain få sin storhedstid på Stamford Bridge.

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at rygterne har svirret i et godt stykke tid om dette skifte. Allerede i vinter var der stor bevågenhed fra Chelseas side, men der skete som bekendt ikke noget.

Higuain startede inde i 32 kampe for Juventus i Serie A i sidste sæson. Det blev til i alt 16 mål, og så havde han sidste fod på yderligere seks. Derudover blev det til seks mål i Champions League.

#1 – Danijel Subasic, AS Monaco

Monaco-målmanden var en af de største årsager til, at Kroatien nåede til finalen ved VM. Hans uforlignelige præstationer i buret – især i straffesparkskonkurrencerne i kampene mod Rusland og desværre også Danmark – bar de kroatiske angribere frem, når alt håb ellers syntes slukket.

Subasic er en stor herre, og er næsten på samme højde med Courtois. Som 33-årig er det højst usandsynligt, at han kommer til at koste Chelsea særlig mange penge.

Han ville kunne tjene London-klubben godt i i hvert fald tre sæsoner. I mellemtiden kan klubben fra Stamford Bridge se sig om efter en ny og yngre målmand.