En tysk EM-stjerne er kommet i modvind i sin klub, efter han har fortalt ledelsen, at han ønskerr at skifte klub. En del klubber er interesserede, men det er angiveligt kun én, der har fanget tyskerens interesse. 

Af David Paris 

Julian Draxler har sæt spørgsmålstegn ved sin eksistens i den tyske klub Wolfsburg næste sæson. Tyskeren, der var en væsentlig brik på landsholdet under sommerens EM-slutrunde, har ifølge det engelske medie givemesport.com fortalt klubbens ledelse, at han ikke ønsker at spille der mere, og gerne vil sælges i dette transfervindue.

Draxler kom til klubben sidste år, men vil altså allerede nu prøve sine kvaliteter af på andre græsgange. Flere klubber har meldt sin interesse i den 22-årige fløjspiller.

Spørger man Sky Sports-journalisten Kaveh Solhekol, der repræsenterer Sky Germany, er Draxler klar på et skifte til Emirates Stadium.

Andre Schürrle jubler sammen med Julian Draxler efter en scoring i 1/16-finalerne mod belgiske Gent. Foto: Boris Streubel - UEFA/UEFA via Getty Images

Andre Schürrle jubler sammen med Julian Draxler efter en scoring i 1/16-finalerne mod belgiske Gent.
Foto: Boris Streubel – UEFA/UEFA via Getty Images

Selv siger Draxler om transferrygterne: “Da jeg skiftede i august 2015 (til Wolfsburg, red.) blev jeg ved en mundtlig aftale gjort sikker på, at jeg kunne forlade klubben, hvis muligheder ville være der, både fra Hecking og fra Klaus Allofs (de to trænere, red.).

“Det var altid klart mellem alle de involverede parter, at jeg ønskede at komme til en international topklub, hvis jeg fik chancen.”

Fra Arsenals perspektiv lover det godt; de kan få en offensiv spiller i den rød-hvide Arsenal trøje, der helt sikkert vil tilføre holdet noget, og samtidig have en spiller, der brænder for klubben. Selvfølgelig kommer de ikke til at købe Draxler billigt, der stadig har år tilbage af Wolfsburg-kontrakten.

Givemesport.com skriver, at den tyske bil-klub har sat et prisskilt på 265 millioner danske kroner, så spørgsmålet er egentlig bare om Arsene Wenger er villig til at betale så mange penge.

Hvad siger du Arsene?