Den tyske midtbanespiller har set bedre tider i karrieren. Opholdet i Manchester-klubben for Schweini har været helt forfærdelig. Og nu har portugisiske Jose Mourinho udeladt tyskeren fra alt aktivitet omkring førsteholdet i klubben. Det skriver The Mirror.

Af Anders Lang Jensen

MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 17:  Bastian Schweinsteiger of Manchester United looks dejected at the end of the UEFA Europa League Round of 16 Second Leg match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford on March 17, 2016 in Manchester, England.  (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Denne gang er Schweinsteiger blevet udeladt fra en foto-runde med holdet. Tyskeren er voldsomt ude i kulden hos de røde djævle, og spilletiden i fremtiden er så langt væk, at det er umuligt at tænke på.

Tidligere på ugen stod Mourinho og hans trænerstab sammen med den resterende spillertrup klar til et nyt holdfoto. Adskillelige reserver var med på billedet, men én var ikke med… Schweinsteiger. Det kommer egentlig ikke som en stor overraskelse efter Mourinhos og tyskerens lidt stramme forhold.

Nu står den 32-årige tysker tilbage uden spilletid og næsten uden job. Men lønnen tordner stadig ind på bankkontoen. Midtbanemanden tjener styrtende £200.000 per uge hos United. Noget af en løn når stillingen i klubben max kan kaldes vandbærer.