Den brasilianske midtbanespiller Rafinha giver nu udtryk for, at han ikke vil tilbage til FC Barcelona. Rafinha er udlejet til Serie A-storklubben Inter Milan, og han vil gerne hjælpe klubben tilbage til toppen af italiensk og europæisk fodbold.

Af Lasse D. Drescher

Den brasilianske midtbanespiller Rafinha er på nuværende tidspunkt udlejet, fra FC Barcelona. Rafinha er udlejet til Serie A-storklubben Inter Milan. 25-årige Rafinha har nu givet udtryk for, at han ikke vil tilbage til den spanske storklub.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Rafinha har i denne sæson spillet fire gange for Inter Milan, og det er blevet til en assist. Rafinha ville udlejes fra FC Barcelona, for at få spilletid og fordi han gerne vil med til VM-slutrunden i Rusland, til sommer.

For at Rafinha kan komme med i den brasilianske trup til slutrunden, skal Rafinha ud og vise hvad han kan på banen, og hvordan hans form er. Det kan han formentlig godt hos Inter Milan, i løbet af resten af sæsonen.

Calciomercato skriver samtidig at Rafinha har udtalt, at han ikke skiftede til Inter bare for at finde sin form. Rafinha ønsker at finde sin form, og så hjælpe klubben tilbage til storhed i italiensk fodbold, og Champions League.

Hvad er målet med udlejningen til Inter Milan?

Rafinha har altså gjort det klart, at han ikke er taget til Inter for at genfinde sin form, og så senere tage tilbage til FC Barcelona. Der meldes intet om hvor vidt der er en frikøbsklausul som Inter Milan kan udløse. Hvis altså de gerne vil have Rafinha på en permanent aftale.

Brasilianske Rafinha havde ellers fået et lille gennembrud hos FC Barcelona, nogle år tilbage under Pep Guardiola. Dog blev den brasilianske midtbanespiller ramt af nogle skader, og derefter har han ikke fået meget spilletid, og ikke fundet det samme nivea som han havde.

Læs også: Tidligere United-legende er klar i spyttet: Fiks situationen med Pogba – NU!